top of page

Personvernerklæring

Personvernerklæring for Smart Solenergi AS.

Smart Solenergi AS verdsetter ditt personvern og ønsker å være transparent når det gjelder innsamling, bruk og beskyttelse av dine personopplysninger. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi håndterer dine personlige data når du besøker og samhandler med vår nettside.

1. Innsamling av Personopplysninger:

Vi samler inn personopplysninger på frivillig basis når du registrerer deg på vårt nettsted, abonnerer på nyhetsbrev, deltar i konkurranser eller fyller ut skjemaer. De innsamlede opplysningene kan inkludere navn, e-postadresse, adresse, telefonnummer og andre relevante detaljer.

2. Bruk av Personopplysninger:

Vi bruker personopplysninger for å tilby tjenester, sende relevant informasjon, behandle transaksjoner og forbedre brukeropplevelsen på nettstedet. Vi kan også bruke opplysningene til markedsføringsformål, men kun med ditt samtykke.

3. Beskyttelse av Personopplysninger:

Vi tar sikkerheten av dine personopplysninger på alvor og implementerer passende sikkerhetstiltak for å beskytte dem mot uautorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse.

4. Deling av Personopplysninger:

Vi deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter uten ditt uttrykkelige samtykke, med mindre det er nødvendig for å tilby tjenester du har bedt om, eller for å overholde lovpålagte krav.

5. Informasjonskapsler:

Vennligst se vår [Informasjonskapselpolitikk] for informasjon om bruken av informasjonskapsler på nettstedet.

6. Dine Rettigheter:

Du har rett til å be om tilgang til, korrigering av, sletting av eller begrensning av behandlingen av dine personopplysninger. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke når som helst.

7. Endringer i Personvernerklæringen:

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen etter behov. Eventuelle endringer vil bli publisert her, og vesentlige endringer vil bli varslet tydelig.

8. Kontaktinformasjon:

Har du spørsmål eller bekymringer angående vår behandling av personopplysninger, vennligst kontakt oss på post@smartsolenergi.no.

Takk for at du valgte Smart Solenergi AS!

Dato: 01.02.2024.

bottom of page