top of page

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler og Personvern: 

Velkommen til Smart Solenergi AS! Vi ønsker å informere deg om vår bruk av informasjonskapsler og hvordan vi behandler personopplysninger. Vi anbefaler deg å lese nøye gjennom følgende tekst for å forstå vår praksis og hvordan den påvirker deg som besøkende.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du besøker en nettside. Disse filene inneholder informasjon som nettstedet kan lese ved senere besøk, og de er ofte avgjørende for å optimalisere din opplevelse på nett.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Smart Solenergi AS bruker informasjonskapsler for å forbedre funksjonaliteten på vår side. Dette kan inkludere å tilpasse innhold basert på dine preferanser, analysere nettstedstrafikk, og for å gi deg en mer personlig opplevelse. Vi benytter også informasjonskapsler fra tredjeparter for å støtte våre analytiske og markedsføringsinnsats.

Hvilke typer informasjonskapsler bruker vi?

  • Nødvendige informasjonskapsler: Disse er essensielle for at nettsiden skal fungere skikkelig. De lar deg navigere på nettstedet og bruke dets funksjoner.

  • Analytiske informasjonskapsler: Disse gir oss innsikt i hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilke sider som er mest populære, og lignende. Dette hjelper oss med å forbedre nettstedet for å bedre imøtekomme dine behov.

  • Markedsføringsinformasjonskapsler: Disse brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker.

Administrere informasjonskapsler:

Du har alltid muligheten til å kontrollere og administrere informasjonskapsler i nettleserinnstillingene. Du kan velge å blokkere eller advare deg før informasjonskapsler lagres. Vær oppmerksom på at å deaktivere visse informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten på nettstedet.

Personvern:

Smart Solenergi AS tar personvern på alvor. Informasjonen vi samler inn gjennom informasjonskapsler behandles i samsvar med våre personvernretningslinjer. Vi deler ikke personlig informasjon med tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig for å tilby våre tjenester eller overholde lovpålagte krav.

Endringer i informasjonskapselpolitikken:

Vi forbeholder oss retten til å endre denne informasjonskapselpolitikken etter behov. Eventuelle endringer vil bli publisert her, og vesentlige endringer vil bli varslet tydelig.

Har du spørsmål? Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår bruk av informasjonskapsler, vennligst kontakt oss på post@smartsolenergi.no.

Takk for at du valgte Smart Solenergi AS!

Dato: 01.02.2024.

bottom of page